• nov24

  Black Friday & Cyber Monday - Travel deals

  Geniet dit weekend van te gekke reiskortingen met onze Black Friday deals met G Adventures. Onze travel cyberdeals lopen van Black Friday tot en met Cyber Monday. Trek er volgend jaar op uit en boek nu jouw trip met 25 tot 35% korting op de meest geweldige rondreizen. Start dit weekend nog met het plannen van je volgende avontuur in 2017!

  Wij hebben hieronder enkele van onze favoriete tours geselecteerd, allemaal met 25 of 30% korting. Ontdek alle kortingen en rondreizen via onze Travel Specialists. 

  Voorwaarden van de korting:  Deals geldig vanaf 25.11.2016 t/m 28.11.2016 Niet geldig op online boekingen Beperkte vertreksdata  Boek via onze Travel Specialists: via e-mail, telefoon of spring binnen in onze shop te Gent.  Let op: de kortingen zijn nog niet toegepast op de onderstaande prijzen. Contacteer onze Travel Specialists voor de juiste prijzen. 

   

   

 • nov21

  5 manieren om gletsjers te ontdekken in Nieuw-Zeeland

  De gletsjers van het Westland National Park in Nieuw-Zeeland zijn wereldberoemd en gewoonweg adembenemend. Er zijn ongeveer 60 gletsjers met de Franz Josef Glacier en de Fox Glacier als de bekendste gletsjers. Deze gletsjers zijn uniek omdat je nergens anders ter wereld gletsjers op deze hoogte vindt, ze liggen namelijk bijna op ze... lees meer
 • nov16

  Breaking deals - Qatar Airways

  Qatar Airways heeft samen met KILROY een promo gelanceerd, dus boek je vliegtickets deze week en geniet van mooie kortingen naar bestemmingen verspreid over de hele wereld. Wacht dus niet te lang en begin nu met het plannen van je volgende avontuur!


  Boeken: Enkel online boekingen van 15.11.2016 t/m 20.11.2016
  Reisperiode: 20.11.2016 - 15.06.2017

  Er zi... lees meer
 • nov04

  Salkantay Trek naar Machu Picchu

  Babette werkt voor KILROY en ging backpacken in Peru. Ze deed twee tours: de Salkantay trekking en een tour door de Amazones. Zo kon ze Zuid-Amerika van haar bucketlist schrappen en in een korte tijd van drie weken bergen, een woestijn en de jungle zien.   

  Babette had voor haar vertrek al wat spulletjes aangekocht zodat ze alle temperature... lees meer
Contact