De tofste reizen van nu

De tofste reizen van nu

Dit zijn dé reizen van nu. Welke reis zou jij kiezen? Kom je er niet helemaal uit of wil je reizen combineren, neem dan gewoon even contact met ons op.

#1 Rondje om de wereld - Wereldticket Classic

Deze wereldreis blijft een klassieker! Begin je rondje om de wereld in Thailand, via Singapore maak je een roadtrip langs de Oostkust van Australië, ontdek Nieuw-Zeeland, maak selfies op Fiji en doe wat California dreamin' vooraleer je terug huiswaarts keert.

De route van het wereldticket Classic - KILROY ✈️ Brussel - (via Doha) - Bangkok // Singapore - Melbourne // Cairns - Auckland - Nadi Fiji - Los Angeles – (via London) – Brussel

#2 Crossfitten in Thailand en Zuid-Afrika

Crossfit is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens supertof om te doen. Blijf in vorm op reis en keer fitter terug. Train op het strand, pak die gewichten erbij en doe wat yoga om te ontspannen. Trainen kan in Phuket (Thailand), Bali (Indonesië) en Kaapstad, Zuid-Afrika.

#3 Werken en reizen in Australië

Een Working Holiday is een goede reden om wat langer te blijven hangen in Australië. Verleng je trip en verdien ondertussen wat bij met een Working Holiday en leef als een local. Kan je toch even zeggen dat je gewoond hebt in Australië voor je werk. ;) 

Working Holiday Australië Whitsundays

#4 Sri Lanka & de Malediven

Deze combinatie op zich klinkt al mooi, hier naartoe reizen is nóg mooier. Met dit combinatieticket vlieg je naar Sri Lanka en de Malediven en voeg je er nog een stop in Dubai of Istanbul aan toe. 

Combinatieticket Sri Lanka & Malediven

vanaf 925
Combinatieticket Sri Lanka & Malediven
Met dit vliegticket combineer je Sri Lanka en de Malediven in één trip en heb je de keuze uit een tussenstop in Dubai of Istanbul.
Meer info

 

#5 Roadtrippen in Amerika

Ervaar de ultieme vrijheid met een roadtrip in Amerika. Start in Californië, reis via Route 99 naar het oosten, maak een stop in Florida of rij door naar het Noordwesten. Check al onze roadtrips in Amerika, genoeg opties! 

Roadtrippen in de Verenigde Staten

 

#6 Leer surfen in Costa Rica

Dit surfkamp is ook geweldig voor alle surfdudes en dudettes die het surfen al onder de knie hebben. Het surfkamp ligt aan de rand van de jungle, maar toch op slechts 250 meter van de golven. De villa is een echt walhalla om te chillen! Verblijf bij het zwembad, chill in een hangmat en drink enkele cerveza's met andere surfers op het surfkamp in Costa Rica.

#7 Ontdek Bali

Door op tijd te boeken kan je vaak voor een goede prijs reizen. Speciaal voor jullie hebben we een pakketje samengesteld waarmee jij in de zomer van 2017 naar Bali reist. Bezoek de prachtige tempels in Bali, snorkel met schildpadden, zwem onder prachtige watervallen, duik in het nachtleven van Kuta en Gili Trawangan en ga van de gebaande paden tussen de rijstvelden. Met het Tropical Bali pakketje doe je het allemaal, inclusief vlucht, accommodatie, vervoer en activiteiten!

Genieten van het uitzicht in Uluwatu - Surfen in Bali

#8 Leer Spaans in Centraal-Amerika

Waar kan je beter Spaans leren dan in een Spaanstalig land? Precies. Spring op het vliegtuig richting Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatamala, Honduras, Nicaragua of Panama en krijg deze prachtige taal onder de knie. Na je cursus Spaans maak je natuurlijk gelijk een reis door Centraal-Amerika en oefen je alles wat je net geleerd in praktijk.

#9 Duiken op de Gili eilanden

De Gili eilanden is een eilandengroep dat hoort bij Lombok, de grote broer van Bali in Indonesië. Precies zoals je die parelwitte stranden en heldere zeeën kent van prachtige reisfoto's, zo vind je ze hier. Ga duiken op de Gili's tussen zeeschildpadden, mantaroggen, walvishaaien, octopussen, kleurrijk koraal, clownvisjes en zo veel meer. 

Duiken op de Gili eilanden

#10 Vrijwilligerswerk met dieren

Combineer je (wereld-)reis met een vrijwilligersproject. Help leeuwen en Afrikaanse katten terug het wild in bij het Wild Cat Centre in Zuid-Afrika, zorg voor apen en andere beschermde diersoorten die uit de illegale handel zijn gered in Laos of help mee aan de groei van schildpadden in Costa Rica. Check hier alle vrijwilligersprojecten met dieren en draag je steentje bij. 

Vrijwilligerswerk met dieren in het buitenland - KILROY

Gerelateerd
Contact