{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Yoga in Thailand en India

yoga-pose-indoors-cover

Yoga terwijl je op reis bent

Ben je toe aan rust en wil je even helemaal zen worden tijdens jouw reis? Doe dan een yoga cursus op de mooiste plekken in de wereld! Azië is ongetwijfeld een perfecte bestemming voor een yogacursus. De yogacursussen bestaan uit een ochtend- en avondsessies, waardoor je 's middags alle tijd hebt voor jezelf en om de omgeving te ontdekken. 

Waarom yoga?

Met yoga kom je volledig in contact met je lichaam en je geest. Krijg controle over je ademhaling en ervaar het gevoel van ultieme ontspanning. De yogapakketjes zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren yogaliefhebbers. De yogacursus bestaat uit een ochtend- en middagsessie, waardoor je tussen de trainingen door genoeg tijd hebt voor jezelf en om de omgeving te ontdekken.

Yoga in Chiang Mai - Thailand

Chiang Mai is een stad met prachtige natuur, meer dan 300 tempels, mooie bergen en een klein stadscentrum waar je leuk kan shoppen. In het centrum van Chiang Mai ligt het ECO Resort waar je verblijft tijdens je yogaweek. Na alle inspanningen kan je je terugtrekken in een knus houten huisje in de mooie tuin van het resort. 

Yoga in Varanasi - India

Yoga komt oorspronkelijk uit India. De yogalessen worden gegeven in de oude stad Varanasi, gelegen langs de heilige rivier De Ganges.

Yoga in Rishikesh - India

Ook in de stad Rishikesh kan je aan yoga doen. Deze kleine, Indiase stad is heilig en ongelofelijk populair bij spirituele toeristen. Je krijgt yogalessen met uitzicht op rivier De Ganges in een rustige omgeving.

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?