• aug18

  8 fantastische surfbestemmingen wereldwijd

  Surfen is meer dan gewoonweg een sport of een hobby, het is een levensstijl. Wil jij graag leren surfen of kan je al surfen en wil je graag wat aan je skills werken? Neem dan zeker hieronder een kijkje naar onze lijstje met de 8 coolste surfbestemmingen ter wereld.

  1. Ahangama - Sri Lanka Sri Lanka staat gekend als een echt surf walhalla. Je vindt er de meest geweldige surflocaties verspreid over verschillende plaatsen. Ahangama is één van deze geweldige surfspots, samen met een prachtig strand is deze plaats een droom voor zowel beginnende als gevorderde surfers.


  2. Canggu - Bali Ieder jaar opnieuw trekken zowel ervaren als beginnende surfers naar het surfersparadijs in Indonesië, Bali. De combinatie van de golven, het heerlijke weer en de lokale cultuur maken van Bali een populaire bestemming voor s... lees meer
 • mrt23

  10 van de meest afgelegen plaatsen ter wereld

  Door Ann in Diversen
  Op zoek naar een uniek plekje waar geen van je vrienden al eerder zijn geweest? Dan moet jij zeker verder blijven lezen. We hebben een lijstje samengesteld met tien van de meest afgelegen bestemmingen ter wereld.  Ben jij klaar voor een echt backpackers avontuur?

  1. Pitcairn Island

  Pitcairn Island ligt ver verw... lees meer
 • mrt03

  Dit jaar wordt jouw festivaljaar!

  Door Ann
  Hier bij ons is de zomer het festivalseizoen bij uitstek maar als je de wereld aan het rondreizen bent, kan je natuurlijk een aantal geweldige festivals aan jouw trip toevoegen. Bekijk ons overzicht van de beste feesten en festivals voor de komende twaalf maanden vanover de hele wereld, eentje voor iedere maand. Ben jij klaar voor het festivalj... lees meer
Contact