• jun23

  10 dingen die alle backpackers doen, maar nooit zullen toegeven

  Door Ann in Diversen
  We hebben allemaal wel een idee over de stereotype backpacker. Je hebt misschien zelf de wereld verkend als backpacker of je bent er onderweg een paar tegengekomen. De ene backpacker zier er al meer uit als een wereldreiziger dan een andere. Als jij de wereld hebt rondgereisd als backpacker ga je zeker een deel (of alle) van de volgende dingen herkennen. Voel jij het al nat worden aan je voeten?

  1. Vergeten te wassen = vuil ondergoed

  Soms (of beter gezegd vaak) vergeten backpackers wel eens hun vuile kleren te wassen en dan dreig je wel eens in een situatie te komen dat je alles al eens hebt aangehad. Na een diepe grabbel in je backpack en het binnenstebuiten draaien van je onderbroek, ben je weeral helemaal klaar voor een nieuwe dag!

  2. Toiletpapier stelen... lees meer
 • feb19

  Start je avontuur met Backpackkit

  Door Hendriek
  Het is niet niks, voor het eerst backpacken! Ben jij bijna klaar om te vertrekken, maar heb je nog niet nagedacht over wat je allemaal mee moet nemen? Stop dan de tijd, want de oplossing ligt hier voor je neus. Neem Backpackkit mee op reis!

  Wat is een Backpackkit? In een Backpackkit zitten alle essentials die jij nodig hebt op reis, gezamenlijk... lees meer
 • feb17

  Vrijwilligerswerk met dieren in Laos

  Laos is een prachtig land gelegen in het Zuidoosten van Azië. Eén van de grootste problemen van Laos is de illegale dierenhandel van Zuidoost-Azië naar China en de duizenden wilde dieren die dagelijks het slachtoffer worden van deze internationale handel. Nu heb jij de kans om naar Azië te reizen en jouw steentje bij te dragen aan dit prachtige vri... lees meer
 • feb05

  15 plaatsen ter wereld die jij gegarandeerd niet wilt bezoeken

  Door Ann
  Wat denk je van een tripje naar 'Dead Woman Pond' of 'Lake of No Return'? Er zijn zoveel plekken op deze aarde die je zeker eens wilt bezoeken, maar de namen van de volgende 15 plaatsen in Canada en Amerika doen je wel tweemaal nadenken vooraleer je vertrekt. 

  1. Great Misery Island, Massachusetts, V... lees meer
Contact