Vlieg naar Sri Lanka en de Malediven met Emirates

Vlieg naar Sri Lanka en de Malediven met Emirates

Sri Lanka is een prachtig eiland in Zuid-Azië, vlak bij India. Het eiland is een populaire bestemming voor backpackers en heeft voor ieder wat wils. Denk aan surfen, hiken, het bezoeken van theeplantages en het spotten van walvissen.

De Malediven zijn het paradijs op aarde. Geniet hier van de mooiste witte stranden, turkooize zee, blauwe lagunes, geweldig marine leven en groene palmbomen.  

Boek nu jouw vluchten naar Sri Lanka of de Malediven - of bezoek beide bestemmingen in een enkele trip met Emirates bij KILROY. Graag nog meer ontdekken? Je kan ook een gratis tussenstop maken in Dubai.  

Boek bij onze Travel Specialists
Meer info en boeken
  • Er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar voor de genoemde prijs. Wees er dus snel bij!  
  • Het gaat om retourtickets in economy klasse.  
  • De vliegtickets zijn een jaar geldig
  • De prijs kan hoger uitvallen in het hoogseizoen 

Emirates Route Map Sri Lanka Maldives Be Nl Version Adapted Names

Emirates vluchten naar Sri Lanka en de Malediven met stop-over in Dubai  

Sri Lanka (Colombo)

Vanaf EUR 925
Sri Lanka (Colombo)
Emirates retourticket voor jongeren en studenten
Vlieg met Emirates en KILROY van Brussel naar Sri Lanka met een tussenstop in Dubai. Boek je jongeren en studenten ticket al vanaf EUR 925.
Tours & Activiteiten Boek je vlucht

Malediven (Male)

Vanaf EUR 925
Malediven (Male)
Emirates retourticket voor jongeren en studenten
Vlieg met Emirates en KILROY van Brussel naar de Malediven met een tussenstop in Dubai. Boek je jongeren en studenten ticket al vanaf EUR 925.
Tours & Activiteiten Boek je vlucht

Waarom vliegen met Emirates en KILROY?  

De jongeren- en studententickets van Emirates, die je bij KILROY boekt, zijn over het algemeen goedkoper. Daarnaast boek je ook nog eens gratis stop-overs of ingewikkelde routes. Dit flexibele vliegticket van Emirates kun je wijzigen vanaf 50 euro per wijziging.

Accomodatie in Sri Lanka en de Malediven

Naast het boeken van vliegtickets, helpen we je graag met het vinden van een geschikte accommodatie tijdens jouw reis door Sri Lanka en de Malediven. Neem contact met ons op voor een reis op maat.  

Surfen, duiken of een groepsreis?  

Er is zoveel te doen op zowel Sri Lanka als de Malediven. We helpen je graag met het plannen van jouw hele reis. Kijk eens bij onderstaande opties of er iets voor je tussenzit.  

 

 

 

Gerelateerd
Contact