• sep19

  25 films voor een flinke dosis reisinspiratie!

  Dit is een lijstje van toffe films over reizen. Van sommige films krijg je zin spontaan je spullen te pakken en op reis te gaan. Andere films geven achtergrondinformatie over een bestemming: duik de geschiedenis in, bekijk de landschappen en leer over de cultuur. Veel kijkplezier!

  The Motorcycle Diaries Het verhaal over de roadtrip van Che Guevara waar hij in aanraking kwam met zijn roeping. Een geweldig verhaal over Che Guevara die je meeneemt met een roadtrip van 14.000 kilometer door Zuid-Amerikaanse landschappen.

   

  Into the Wild Een perfecte film over alleen reizen. Christopher McCandless geeft alles wat hij heeft weg om te bewijzen dat hij geen materie nodig heeft om te leven. Hij ontmoet onderweg bijzondere personen.  

   

  The Beach Deze film met Leonardo Dicaprio gaat over een reis naar Tha... lees meer
 • aug21

  Een backpack kopen, afstellen en inpakken - waar let je op?

  Dit is Lotte en ze heeft het geluk dat ze binnenkort op reis naar Vietnam gaat. Ook gaat ze volgend jaar naar Nieuw-Zeeland en wil daar een meerdaagse trekking maken en ook staat Zuid-Amerika hoog op haar lijst. Wij gingen naar onze vrienden van Bever in Amsterdam om een geschikte backpack te vinden! 

  Backpack ko... lees meer
Contact