Hoe kan ik online inchecken?

Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen is het mogelijk om van tevoren thuis online in te checken. Inchecken kan in de meeste gevalen zo'n 30 uur tot 2 uur voor vertrek. Je dient in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij zelf. 

Inchecken op de luchthaven

Is het niet mogelijk om online in te checken dan kun je dit ook op de luchthaven doen. Dit kan in veel gevallen (zoals bij de KLM) via zogenoemde 'self-service automaten'. Dit zijn computers waar je zelf je boarding pass kunt uitprinten en vervolgens je bagage kunt afgeven bij de 'bagage drop' balie. In alle andere gevallen check je gewoon in bij de normale incheckbalie van de airline waarmee je vliegt.

Reservation Code

Voor zowel online inchecken als via de "self-service automaten" op de luchthaven, heb een unieke reservation code nodig. Deze vind je door op de link te klikken in de e-mail bevestiging die je van ons hebt ontvangen met het onderwerp "Eticket Receipt".

In het scherm na deze link, vind je de code (combinatie van 6 letters/cijfers) achter het veld met de naam "Airline Reservation Code".

help-reservation-code

« Terug naar overzicht
Contact