Florida

Key West is de perfecte bestemming om te relaxen en te feesten!
 

Reizen naar Florida

Florida wordt ook wel "The Sunshine State" genoemd: hier is het warm het hele jaar door. Reizen naar Florida is reizen naar zon en warmte. Florida heeft uitgestrekte zandstranden, moerassen en een flinke dosis entertainment! Boek je reis naar Florida bij KILROY.

Een reis naar Florida zal je niet teleurstellen. Integendeel, al veel backpackers gingen je voor met een roadtrip door deze zonnige staat. Op deze manier heb je de ultieme vrijheid om deze geweldige staat te leren kennen. Lees meer over roadtrips in de VS. In de zomer is hier enorm warm en in de winter aangenaam. Florida heeft ook enorm veel te bieden – zowel voor de avontuurlijke backpacker als gezinnen. En in Miami of Orlando kan je altijd wel een avondje gaan stappen.

Roadtrippen door Florida

Florida is net zoals de meeste bestemmingen in Amerika het beste te verkennen per auto. Huur je auto, campervan of camper bij KILROY en maak een roadtrip door Florida. We raden je aan om je Florida-tour te starten in Miami en te eindigen in Orlando, of omgekeerd. Je kunt ook een grote tour doen die de steden langs de westkust van Florida zoals Tampa, Jacksonville, Tallahassee en Pensacola aandoet.

Vliegtickets naar Florida

Boek een combinatieticket naar bijvoorbeeld Miami, maak een roadtrip naar Orlando en vlieg vanuit daar terug. KILROY helpt je met vliegtickets waarbij je gemakkelijk tussen de verschillende steden kunt reizen.

Krokodillen in het Everglades National Park

Florida's stranden en moerassen

Reizen door Florida is niet compleet zonder een bezoek aan twee van de grootste attracties van de staat: de stranden en de moerassen. Een van de populairste stranden is South Beach in de buurt van Miami. Palm Beach, iets meer in het noorden gelegen, is ook een goede strandbestemming!

In het beroemde Everglades National Park vind je fascinerende moerassen. De Everglades is een groot subtropisch moeras ten zuidwesten van Miami, ga hier op een cruise over de moerassen, terwijl je allerlei alligators, flamingo's en andere fascinerende vogels tegenkomt.

Miami in Florida

Er bestaat geen twijfel over dat Miami de beroemdste en meest populaire stad van Florida is. Lees hier alles over Miami.

Orlando: Disney en Cape Canaveral

Orlando en Miami zijn de populairste bestemmingen in Florida voor toeristen en backpackers. Orlando is onder meer bekend vanwege de grote thema- en pretparken, zoals Disney World. Je hebt zeker een hele dag nodig om alles uit je bezoek te halen, en dan nog heb je niet alles gezien! Andere populaire entertainmentparken zijn Universal Studios, Island of Adventure, Busch Gardens en Silver Springs.

Op de rand van Orlando, ca. 1 uur rijden naar het oosten, ligt de beroemde Cape Canaveral. Het is voornamelijk gekend voor het Kennedy Space Center, waarvan de NASA raketten de lucht in stuurt. Het bijbehorende Visitor's center is een bijzondere en leerzame ervaring.

De vele gezichten van Florida

Een reis door Florida is er een met vele verschillende indrukken. Je beseft dat Florida grotendeels wordt gekenmerkt door Latijns-Amerikaanse en Cubaanse invloeden. De staat heeft veel immigranten uit Cuba, de Caraïben en Centraal-Amerika, dankzij zijn ligging, waardoor Florida een heerlijk ontspannen atmosfeer heeft met al het goede van de regio.

De Florida Keys

Eindig je reis in letterlijk het 'einde van de weg': de Florida Keys. Deze eilanden liggen ten zuiden van Miami en vormen het meest zuidelijke punt van de VS. De eilanden zijn verbonden met het vasteland door een paar bruggen. In Key West beleef je de meest prachtige zonsondergangen. Bij Key Largo kun je goed duiken en snorkelen. Alle Keys zijn aanraders!

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

Boek je reis naar Florida

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact