Californië

Leer surfen in Californië

Je kunt niet in Californië zijn geweest zonder te hebben gesurft. Het surfkamp in Californië ligt bij Dana Point, een uurtje ten zuiden van het vliegveld van Los Angeles. De surfspots waar jij les krijgt, hebben de beste breaks ter wereld! Het leven in deze omgeving staat dan ook volledig in het teken van surfen. 

Leer surfen in Californië- van amateur naar pro!

Er zijn veel plaatsen in de wereld waar je kan surfen, maar Californië blijft altijd één van de toppers. Na een lekker ontbijt op het surfkamp in Californië is het tijd te leren surfen. Afhankelijk van de wind, de breaks en de hoogte van de golven wordt de perfecte locatie gezocht voor jouw surfniveau. Het is maximaal 3 uur rijden naar jouw surfspot - dit betekent maar één ding: een gratis roadtrip langs de kust in Californië!

Het surfkamp

Op een uurtje rijden van Los Angeles ligt Dana Point. Met Dana Point als je basis heb je de mogelijkheid om sommige van de beste surflocaties tussen LA en San Diego uit te testen, zoals Huntington Beach, Laguna, Oceanside en Encinitas. Samen met de ervaren surfinstructeurs leer je surfen in een geweldige omgeving, met de beste golven die je je maar kunt inbeelden.

Je dag bestaat uit een surfsessie in de ochtend, gevolgd door een pauze waar je even kan relaxen of de stad kan gaan verkennen en in de namiddag heb je een tweede surfsessie in het witte schuim of de groene golven naargelang je skills. Het surfkamp in Californië is zowel voor beginners als gevorden.

Het surfkamp is inclusief:

  • overnachtingen in Dana Point met ontbijt
  • surflessen
  • transport naar de surfspots
  • al het surfgear tijdens de cursus
  • (luchthaven transport kan bijgeboekt worden)

 

Per pagina
Per pagina

Een indruk van het surfkamp in Californië

 

Wil je leren surfen in Californië?
Contacteer ons
Contact