Caribisch gebied

In de omgeving van een schilderij, een schilderij maken - perfect toch?
 

Reizen naar het Caribisch gebied- hangmatten en cocktails

Het Caribisch gebied is de plaats bij uitstek om te relaxen en je batterij weer op te laden. De hele dag lang in een hangmatje cocktails drinken is er geen uitzondering! Maar ook als je op zoek bent naar avontuur zit je hier prima. Je kunt er fantastisch watersporten en er zijn legio natuurlijke bezienswaardigheden. KILROY kan je helpen met het plannen van je reis naar dit prachtige gebied.

Het Caribisch gebied bestaat uit meer dan 7000 eilanden en strekt zich uit van Florida tot Venezuela. Het vormt een buffer tussen de Atlantische Oceaan en Midden-Amerika. Op de kaart slechts een klein gebied met heel veel culturen op verschillende eilanden.

Cuba

Cuba is favoriet bij jongeren en bij fans van de recente geschiedenis, de fantastische muziek en de befaamde danskunst. Je haalt er je historische kennis op terwijl je geniet van een overheerlijk glas rum – wat hier goedkoper is dan water – en een Cubaanse sigaar. Geef je op voor een cursus Spaans, trek op een avontuurlijke tour om het eiland te ontdekken of doe gewoon even lekker helemaal niks.

Jamaica

Een bezoek aan Jamaica is een boeiende culturele ervaring. Ben je op reis het meest relaxed met een reggaemuziekje erbij, dan voel je je hier direct thuis. Dit eiland is de bakermat van de Reggaemuziek.

De Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een zeer gewilde bestemming onder de jonge reizigers. De prijzen zijn laag, de stranden prachtig en de constante wind leent zich perfect voor watersporten als kitesurfing.

Trinidad en Tobago

Trinidad en Tobago zijn dé plekken om het beroemde carnaval bij te wonen en tegelijkertijd te relaxen op het strand en te swingen op lekkere muziek. Er zijn zó ontzettend veel eilanden om uit te kiezen, dat we ze hier niet allemaal kunnen opnemen. Stap dus eens binnen bij KILROY travels en stel samen met ons je reis samen. Je kunt ook kiezen voor een reis waarbij je verschillende eilanden aandoet. Eilandhoppen is ronduit geweldig.

Per vliegtuig naar de Caribische eilanden

Er zijn veel manieren om op de Caribische eilanden te komen. Wel zijn slechts enkele eilanden met een directe vlucht uit Europa bereikbaar, dus een tussenstop zal wellicht nodig zijn. De Caribische eilanden zijn ook goed te combineren met Noord-, Zuid- of Midden-Amerika. Verschillende maatschappijen bieden goedkope vliegtickets aan vanaf Brussel, Amsterdam of Londen.

Accommodatie

Je kan hier heel goed verblijven in een all-in resort voor bijna dezelfde prijs als een normaal hotel, eten én drankjes inbegrepen! Maar ook kleine hotelletjes en budget hotels zijn een optie. Check wel of je accommodatie op een goede locatie ligt, want sommige budgetopties liggen heel ver van 'waar het allemaal gebeurt'. Je zit er waarschijnlijk liever niet in je eentje, als anderen kilometers verderop aan het feesten zijn.

Budget in het Caribisch gebied

Het Caribische gebied heeft de reputatie een dure bestemming te zijn, maar de prijzen tussen de eilanden verschillen. Boek je een all-in resort, dan zijn zowat al je kosten gedekt. Logeer je niet all-inclusive, dan zorgen de straattentjes en lokale prijzen wel voor een goedkope toptijd.

Beste reistijd

Het orkaanseizoen in het Caribisch gebied loopt van mei tot oktober. Je reist dan veel voordeliger, maar het weer is dan ook totaal onvoorspelbaar. De rest van het jaar is het altijd mooi weer.

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

Boek je reis naar Caribisch gebied

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact