Phuket

Relax op Phuket met dit uitzicht
 

Reizen naar Phuket

Phuket heeft alles! Zon, zee, strand en cultuur. Phuket is het grootste eiland van Thailand en een van de populairste bestemmingen tijdens je reis door Thailand. Ontdek Phuket zelf!

Phuket is niet de goedkoopste bestemming van Thailand, maar het grootste eiland van Thailand heeft ontzettend veel te bieden!

Patong Beach

Op het strand van Patong gebeurt het allemaal! Het gaat hier om twee dingen: het prachtige strand en het nachtleven. Het midden van het 2-kilometerlange strand is ontzettend druk, dus voor een plekje moet je het noordelijker of zuidelijker zoeken. Bezoek Soi Bangla en geniet van de bars en dans tot in de vroege uurtjes in de clubs van Soi Bangla. Dat je bij Patong ook goed kunt eten en shoppen is slagroom op de taart.

Het oude Phuket

Thalang road is het hart van de oude stad van Phuket en staat vol oude Sino Portugese huizen. Wandel ook langs de straten rondom Thalang road en je zult veel leuke gebouwen en restaurantjes ontdekken.

Huur een scooter en verken Phuket '

Veel te doen in Phuket

Er is echt zoveel te doen in Phuket; het Simon Cabaret is een bizarre show van ladyboys en de religieuze iconen Big Buddha en Wat Chalong zijn het bezoeken waard. Ook kun je vanuit Phuket de Similan eilanden bezoeken.

Beste reistijd Phuket

Phuket heeft een tropisch klimaat: overdag is het gemiddeld 33 graden en de luchtvochtigheid is hoog. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober. De beste reistijd is tussen december en februari.

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

Boek je reis naar Phuket

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact