Koh Phangan

De prachtige stranden van Koh Phangan
 

Koh Phangan

Koh Phangan ligt naast Koh Samui in het zuidwestelijke deel van Thailand. Het eiland staat gekend voor zijn full moon parties. Met een bucket in je hand, kun je dansen tot de vroege uurtjes! De volgende dag kun je heerlijk uitbrakken op de mooiste stranden van Koh Phangan. Naast de Full Moon Party is er nog veel meer te doen in Koh Phangan.

Full moon party op Koh Phangan

Het geïmproviseerde feest dat oorsprongkelijk werd gehouden bij wijze van dank voor een groep van 20 à 30 reizigers is uitgegroeid tot een waar begrip. De Full Moon Party begint als de schemer inslaat en de volle maan opkomt. Op het strand van Haad Rin worden duizenden lampjes aangestoken. Samen met 10.000 tot 30.000 andere feestgangers dans je op de fijne beats die de dj's voor je uitzoeken. Als je moe bent van het dansen kun je even relaxen op het strand om vervolgens weer verder te dansen. Zoek je buckets zorgvuldig uit bij de marktjes op het strand, je krijgt er shotjes of andere gadgets bij! 

De stranden van Koh Phangan

Ko Phangan ligt samen met Koh Samui en Koh Tao aan het westen van Thailand. De eilandengroep ligt in de Golf van Thailand en dit zorgt voor prachtige afgelegen witte stranden en mooie natuur. Met je scooter cruise je zo naar een van de mooie stranden als Haad Chao Phao, Hat Sadet en Salad beach. Het zijn prachtige strandjes waar je kunt zwemmen en snorkelen in kristalhelder water. Vergeet niet te stoppen bij de leuke strandtentjes voor een heerlijke Thaise maaltijd en een cocktail. Sommige stranden van Koh Phangan (zoals Huad Yuan) liggen zo afgelegen dat je ze alleen per boot kunt bereiken. 

Huur je longtail boot en ontdek Koh Phangan

Activiteiten op Koh Phangan

Ben je klaar met het strand? Dan biedt Koh Phangan nog veel meer activiteiten. Je kunt er als een aapje tussen de boomtoppen slingeren met de canopy tour. Wil je het water op? Neem dan kite-surf lessen, Koh Phangan heeft de perfecte combinatie van windkracht en golven. Op Koh Phangan is een Muay Thai stadion, waar je zelf kunt trainen of een wedstrijd kunt bekijken.

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

Boek je reis naar Koh Phangan

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact