Thailand

Fitness in Thailand

Fitness in Thailand

Crossfit is niet alleen goed voor je, het is ook nog eens supertof om te doen! Hoe relaxt is het om tijdens je verre reis in vorm te blijven na al die tussenstops. Met welke reden je ook komt, het crossfit kamp in Phuket is geschikt voor iedereen.

Personal trainer

Bij binnenkomst ontmoet je je personal trainer waarmee je een plan gaat maken voor tijdens je verblijf. Één keer per week heb je een training met je personale trainer. Daarnaast kan je onbeperkt meedoen aan groepslessen en individueel trainen.

Yoga in Phuket

Trainingen

De WOD (Workout Of the Day) bestaat elke dag weer uit andere oefeningen voor bepaalde spiergroepen. Zo is geen dag hetzelfde. Naast de WOD's biedt het kamp ook yoga, body360 en Open Mat sessies en meer. Elke zaterdag wordt er een training gegeven op het strand - pittig maar wel heel tof!

Per pagina
Per pagina

Vond je datgene naar waar je op zoek was niet? 

In het geval je op zoek bent naar een specifieke tour of je zit met een aantal vragen, mag je altijd contact met ons opnemen. Bij KILROY staan onze Travel Specialists altijd klaar om je verder te helpen met jou reis en allerlei activiteiten. 

Ben je op zoek naar een tour in andere landen?

Voor de actieve reiziger hebben we een groot aanbod van verschillende tours over de hele wereld:

Ben je op zoek naar een andere ervaring? Bekijk dan ons aanbod van: 

Waar wacht je nog op? Explore life!

 

Heb je vragen i.v.m. je reis?
Contacteer KILROY
Contact