New Road Guest House

New Road Guest House, Bangkok
vanaf EUR 48

Highlights

  • Centraal gelegen
  • Veel internationale backpackers

Inclusief

  • Airport transfer
  • 2 overnachtingen
  • Ontbijt
Bangkok kan bij aankomst heel chaotisch en druk op je af komen. Met dit startpakketje zijn je eerste 2 overnachtingen inclusief ontbijt al voor je geregeld. Je wordt door een chauffeur opgehaald vanaf het vliegveld.

Het startpakketje

Begin je reis in Thailand goed en vooral ontspannen. Zodra je aankomt, wacht een chauffeur op je om je te brengen naar het New Road Guesthouse. Hier is je kamer al geregeld en kun je dus snel je spullen neergooien, je opfrissen en even bijkomen voordat je de stad gaat verkennen. In het guesthouse verblijven veel internationale backpackers en kan je geholpen worden met je verdere plannen in en rondom Bangkok.

Locatie

Het Guest House wordt gerund door Scandinaviërs en is gelegen in een rustig gedeelte van Bangkok, in het centrum van de stad dichtbij China Town en de rivier. De Skytrain, de metro van Bangkok, ligt op slechts 5 minuten lopen en met de taxi ben je in minder dan 15 minuten bij de meest bekende winkelcentra en toeristische attracties.

Over New Road Guest House

Het hostel heeft z'n eigen bar, restaurant en service desk waar ze je kunnen helpen met allerlei praktische zaken. Je kunt er tevens dagtrips en activiteiten in Bangkok en de rest van Thailand boeken. En vanzelfsprekend kun je er ook gratis je bagage laten opslaan, mocht je even een paar dagen weg willen zonder je grote tas of koffer.

Type kamers

Het New Road Guesthouse heeft diverse type kamers voor elke soort reiziger. Ben je alleen dan is het slapen in een dorm het voordeligst. Ben je daarentegen met z'n tweeën, dan is het aan te raden om een eigen kamer te boeken. Dit is dan per persoon weer voordeliger. De prijzen voor twee nachten:

  • vanaf €48 per persoon in een slaapzaal met gedeelde faciliteiten
  • vanaf €68 per persoon in een comfortabele tweepersoonskamer met privéfaciliteiten

New Road Guest House, Bangkok, ThailandNew Road Guest House, Bangkok, Thailand

New Road Guest House Restaurant, Bangkok, ThailandNew Road Guest House Restaurant, Bangkok, Thailand

New Road Guest House - local area in Bangkok, Thailand
New Road Guest House locatie, Bangkok, Thailand

 

Contact