Bali

Fitness in Bali

Beach workout Bali

Houd je wel van een uitdaging en lijkt het je leuk om op een andere manier op reis te gaan? Werk aan je dream body, kracht en conditie op het mooie Bali tijdens pittige crossfitsessies. Yoga, surfen en een tripje naar Uluwatu zijn hierbij inbegrepen. 

Crossfit op Bali

Het crossfitkamp in Bali ligt in Jimbaran, ten zuiden van Kuta en de internationale luchthaven. Het kamp ligt vlak aan het strand, zo'n 30 meter. Voor, na en tussen de trainingen door kan je dus lekker ontspannen op het strand of wat gaan surfen. 

Yoga & surfen

Naast crossfitten op de mat en op het strand zijn er ook yogasessies en een surfles inbegrepen. Om de spieren los te maken wordt er drie keer per week poweryoga gegeven boven de gym. 

Crossfit Bali Yoga

Standaard en Lean Program

Kies je voor het standaard crossfitpakket, dan heb je accommodatie, maaltijden en alle extra's inbegrepen. Heb je weinig budget? Of wil je wel aan een killerbody werken maar hoef je niet per se te surfen en de Uluwatu Tempel te bezoeken? Kies dan voor het Lean Program. Maaltijden en extra's zijn dan niet inbegrepen. Op Bali heb je altijd nog de mogelijkheid om maaltijden, een surfles en de trip naar Uluwatu bij te boeken. Hiervoor betaal je ter plekke wel meer dan vooraf.

Per pagina
Per pagina

Vond je datgene naar waar je op zoek was niet? 

In het geval je op zoek bent naar een specifieke tour of je zit met een aantal vragen, mag je altijd contact met ons opnemen. Bij KILROY staan onze Travel Specialists altijd klaar om je verder te helpen met jou reis en allerlei activiteiten. 

Ben je op zoek naar een tour in andere landen?

Voor de actieve reiziger hebben we een groot aanbod van verschillende tours over de hele wereld:

Ben je op zoek naar een andere ervaring? Bekijk dan ons aanbod van: 

Waar wacht je nog op? Explore life!

 

Heb je vragen i.v.m. je reis?
Contacteer KILROY
Contact