Z Hostel in Manila

Z Hostel - Manila, Philippines
vanaf EUR 23

Highlights

  • Super locatie in Manila
  • Gratis wifi
  • Wekelijkse feestjes

Inclusief

  • 1 overnachting in een dorm
  • Ontbijt
  • Luchthaven transfer
  • Beddengoed en handdoeken
Start je reis in de Filipijnen op een goede manier. Met dit startpakketje word je opgehaald van het vliegveld en naar het centraal gelegen Z Hostel gebracht. Een overnachting met ontbijt is alvast inberepen in het pakketje. Extra nachten bijboeken is mogelijk.

Het startpakketje

Geen gedoe als je net geland bent in Manilla. Je aankomst op deze drukke luchthaven kan wel overweldigend zijn. Met het startpakketje word je opgehaald van de luchthaven en door een chauffeur naar het hostel gebracht. Hier verblijf je één nacht. Eenmaal aangekomen, gooi je je spullen af en heb je tijd om de stad te gaan ontdekken.

Locatie

Z Hostel ligt in de hippe straat Don Pedro, in het hart van de Makati City. Dé plek waar je moet zijn als je in Manilla bent. Concept-stores, restaurants en barretjes maken Makati tot de gastronomische hotspot waar het bekend voor staat! Hou je van shoppen, dan ben je hier ook aan het juiste adres. In Makati vind je de twee bekende, grote warenhuizen van Manilla.

Over Z Hostel Manila

Geniet op het dakterras van het Z Hostel van het geweldige uitzicht over Manilla. 's Avonds verandert het terras in een bar waar veel jongeren te vinden zijn. Z Hostel heeft daarnaast ook een café, een 24-uurs receptie en een aantal gemeenschappelijke ruimtes.

Type kamers

Afhankelijk van je budget kan je kiezen voor een gemengde slaapzaal, vrouwelijke slaapzaal of een privékamer. Bij elke kamer is ontbijt inbegrepen. In het startpakketje is één overnachting inbegrepen. Wil je graag wat langer blijven? Geen probleem, dan boek je gewoon nog enkele extra nachten bij.  

Het dakterras van Z Hostel in ManillaHet dakterras van Z Hostel in Manilla

Het café van Z Hostel, ManillaHet café van Z Hostel, Manilla

 

Contact