Filipijnen

Duiken in de Filippijnen

Leer duiken in de Filippijnen - KILROY

  • Wil jij de unieke onderwaterwereld ontdekken?
  • Wil je niet kiezen tussen groot mariene leven en kleine onderwaterdieren?
  • Wil jij naar de Filippijnen? Lees dan verder!

Duiken op de Filippijnen

Met meer dan 7000 eilanden, helder water en een prachtige onderwaterwereld zijn de Filippijnen een geweldige duiklocatie. Of je nu een beginner of geoefende duiker bent, duiken in de Filippijnen is een overgetelijke ervaring. De Filippijnen beschikken over verschillende geweldige duiklocaties. Vele duiklocaties bevinden zich slecht op een 10-tal minuten van de kust. Een van onze duiklocaties ligt bij Cebu en heet Moalboal. Het duiken is hier eenvoudig: ondiep, rustig, helder en prachtig! Je vindt harde en zachte koralen, sardientjes, tonijn, rifhaaien, walvishaaien, kleine zeepaardjes, octopussen, zeeslakken en nog veel meer... 

Hou je van wrakduiken? Dan is Coron de palats waar je moet zijn. De hele bodem hier is bedekt met een Japanse vloot die toit zinken werd gebracht tijdens tweede wereldoorlog. 

Haal je PADI duikbrevet op de Filippijnen

Vlak naast de accommodatie waar je verblijft ligt het huisrif. Dit huisrif heeft zoveel mariene leven, en is ook beschermd en is dus de perfecte plek om te leren duiken in de Filippijnen. Heb je nog geen duikbrevet? Doe dan jouw "Learn to Dive" duikcursus in de Filippijnen. Kun je al duiken, maar wil je jouw duikskills verbeteren? Kies dan voor de "Advanced Course" in de Filippijnen.

 

Per pagina
Per pagina

Leer duiken in de Filippijnen

Duiken in de Filippijnen - Wrakduiken bij Coron - KILROY

Ben je op zoek naar avontuur dan is een wrakduiken bij Coron Island iets voor je. 

Contact