Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

De kustlijn van Zuid-Afrika is 2,798 kilometer lang - leren surfen in Zuid-Afrika is een echte aanrader. Dankzij de 'Roaring Forties' (benaming voor de breedtegraad en de harde wind) is er een overheersende westenwind die voor consistente golven zorgt. De Atlantische en de Indische oceaan mengen tropisch met koud water, wat voor veel mariene leven zorgt (ja, ook haaien). De surfspots van Zuid-Afrika zijn te verdelen in drie gebieden: Kaapstad en omgeving, de Garden Route en omgeving en Durban.

Leer surfen in Zuid-Afrika

Of je beginner bent of al wat meer ervaren - iedereen kan leren surfen in Zuid-Afrika. Je zult worden opgeleid door de beste surfinstructeurs en de fijne kneepjes leren. De surfschool in Kaapstad leent je alle equipment tijdens jouw surfcursus in Zuid-Afrika.

Het surfkamp in Zuid-Afrika

Waar in Zuid-Afrika je leert surfen is afhankelijk van het seizoen - maar de cursussen via KILROY zijn op twee plaatsen nabij Kaapstad. Waar je terecht komt is afhankelijk van het seizoen. Het verblijf tijdens het surfen in Zuid-Afrika is top geregeld: je verblijft in een hostel met andere surfdudes/surfdudettes en krijgt ontbijt en avondeten.  

Surf on!

Bekijk foto's en een video van het surfkampje in Zuid-Afrika.

Per pagina
Per pagina

Leer surfen in Zuid-Afrika - een indruk

Deze video geeft weer hoe het is te leren surfen in Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

Surfdudette in Zuid-Afrika

Surfkamp in Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

Surfcursus in Zuid-Afrika

Surfklas in Zuid-Afrika

Surfen in Zuid-Afrika

Leer surfen in Zuid-Afrika

Contact