Zuid-Afrika

Fitness in Kaapstad, Zuid-Afrika

Fitness in Kaapstad

Blijf fit tijdens je reis door Zuid-Afrika en ga een week lang lekker sporten. Na je ochtendsessies in het fitnesskamp of op het strand ga je Kaapstad en omgeving verkennen. Beklim de Tafelberg, snorkel met zeehonden en leer surfen!

De trainingen

Elke dag ziet er anders uit. Maar de trainingen bestaan onder andere uit hardlopen, conditietraining, TRX, pilates en surfen. De tweede dag wordt je van top tot teen opgemeten en worden je eetgewoontes besproken. Daarna ga je meteen aan de slag om elke spiergroep aan te pakken.

Surfen in Zuid-Afrika

Activiteiten

Na je ochtendtrainingen ga je 's middags met je sportbuddies Kaapstad en omgeving verkennen. Zo staat een hike naar de Tafelberg op de planning, ga je snorkelen met zeehonden, maak je een fietstour door Kaap de Goede Hoop en krijg je gezonde kooklessen. De hele dag ben je dus sportief en actief bezig. 

Hiken in Kaapstad

Per pagina
Per pagina

Vond je datgene naar waar je op zoek was niet? 

In het geval je op zoek bent naar een specifieke tour of je zit met een aantal vragen, mag je altijd contact met ons opnemen. Bij KILROY staan onze Travel Specialists altijd klaar om je verder te helpen met jou reis en allerlei activiteiten. 

Ben je op zoek naar een tour in andere landen?

Voor de actieve reiziger hebben we een groot aanbod van verschillende tours over de hele wereld:

Ben je op zoek naar een andere ervaring? Bekijk dan ons aanbod van: 

Waar wacht je nog op? Explore life!

 

Heb je vragen i.v.m. je reis?
Contacteer KILROY
Contact