Zanzibar

Leer kitesurfen op Zanzibar

Wil jij leren kitesurfen op één van de prachtigste plekjes ter wereld? Neem dan kitesurfles op Zanzibar! Zanzibar is een eiland in de Indische Oceaan voor de kust van Tanzania. Je kunt goed leren kitesurfen op Zanzibar door de perfecte schuin aanlandige wind en vlakke ondiepe warme wateren. Als je al wat beter bent in kiten dan kun je de uitdaging aan gaan op het rif. Dikke kans trouwens dat je dolfijnen tegenkomt tijdens het kiten!

Windzekerheid op Zanzibar

Je hebt een paar ingrediënten nodig om te leren kitesurfen op Zanzibar: water, equipment, maar natuurlijk ook wind! Beginners leren het beste kitesurfen in Zanzibar tussen half juni en half oktober (Kusi-wind) en eind december tot half maart (Kaskasi-wind). En de experts kunnen terecht voor kitesurfen op Zanzibar tussen half juni en half september (Kusi-wind) of begin januari tot eind februari (Kaskasi-wind). De wind is bijna altijd schuin aanlandig. De Kusi wind komt vanuit het zuid-oosten en de Kaskasi wind vanuit het noord-oosten.

Het kitesurfkamp op Zanzibar

Je verblijft tijdens de kitesurf cursus op Zanzibar in Paje. Je hotel ligt op een steenworp afstand van het turkoois blauwe water en het langste strand van Zanzibar. Je wordt goed verzorgd tijdens het kitesurfkamp op Zanzibar, je krijgt namelijk ontbijt, lunch en avondeten en ook nog eens alle equipment om te leren kiten! Je zult leren kitesurfen in je zwemkleding (zorg dus dat het goed blijft zitten), want de wateren van Zanzibar zijn warm genoeg!

Je verblijft op een eiland, waar je ontzettend veel kunt doen. Als er even geen wind staat, ga dan suppen, snorkelen, duiken, chillen of paardrijden.  

Bekijk hier video's en foto's van het kitesurfkamp op Zanzibar

We hebben op basis van jouw zoekopdracht niets kunnen vinden.

Leer kitesurfen op Zanzibar - een indruk

Dit filmpje geeft een indruk hoe het kitesurfen op Zanzibar in zijn werk gaat.

Leer kitesurfen op Zanzibar

Leer kiten op Zanzibar

In no time een pro tijdens de kitesurfcursus Paje

Het kitesurfkamp op Zanzibar

Relaxte sfeer in de accommodatie - kitesurfen Paje

De accommodatie op Zanzibar - kitesurfkamp

Contact