Senegal

Boek vliegtickets naar Senegal

Wil je graag naar Senegal? KILROY heeft unieke afspraken met luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld en kunnen je zo helpen geld te besparen op je vliegticket naar Senegal. 

Dagelijks vergelijken we de prijzen van alle vliegtickets naar Senegal. Na je zoekopdracht zetten we de gevonden vliegtickets overzichtelijk op een rij, waarna je gemakkelijk kunt filteren op o.a. vliegmaatschappij, tijd en prijs. Je ziet meteen in het eerste overzicht de totale ticketprijs voor alle beschikbare vluchten naar Senegal en er komen verder geen verborgen kosten bij. Bij ons betaal je namelijk geen administratiekosten voor je online vliegticket boeking.

Heb je een ISIC kaart? Boek een jongeren- of studententicket naar Senegal

Boek jouw jongeren- of studententicket naar Senegal met jouw ISIC kaart. ISIC is de enige wereldwijd geaccepteerde studenten-ID en geeft je toegang tot meer dan 40.000+ studentenkortingen in 130 landen. Koop jouw ISIC kaart hier of lees meer over ISIC.

Zoek vliegtickets

Kies type ticket

12+ jaar

2 t/m 11 jaar

t/m 1 jaar

Zoeken

Wil je liever je vliegticket naar Senegal samenstellen met één van onze reisexperts? Dan kan dat per telefoon en via email, of maak een afspraak in onze shop in Gent. Het maken van een persoonlijke afspraak is gratis, maar je betaalt wel administratiekosten bij het boeken van je reis (ook wanneer je per mail of telefoon boekt).

Stopovers onderweg naar Senegal

Soms heb je gewoon nood aan meer dan een standaard vliegticket, vb. wanneer Senegal een stop is tijdens je backback of reis rond de wereld. Het is ook mogelijk om een stopover in te boeken op je route naar Senegal. Stopovers zijn niet online te boeken, maar  onze reisexperts kunnen je daarbij helpen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Contact