Mauritius

Bay Grande op Mauritius is een geweldige plek om te chillen, eten en te stappen.
 

Mauritius: een paradijs op aarde!

Naast parelwitte stranden en helder blauwe zeeën is Mauritius ook nog eens supergezellig dankzij de feestliefhebbende inwoners. Op Mauritius is het heerlijk vertoeven: heerlijke drankjes, genieten aan het water, internationale keuken en ontzettend veel activiteiten.

Mauritius is een klein eiland gelegen in de Indische Oceaan en hoort bij Afrika. Samen met de eilanden Rodrigues, Agalega en Cargados Carajos behoort Mauritius tot Republiek Mauritius. Vliegen doe je op de meest welvarende stad van Afrika, namelijk Port Louis. Het hoogste punt van Mauritius ligt in het zuidwesten en is de top van een dode vulkaan. Er zijn meren en watervallen, zoals de Chamarel watervallen. Je kunt hier 7 kleuren van de aarde zien, wat echt prachtig is.

De hoofdstad van Mauritius: Port Louis

Port Louis heeft het niet getroffen met de ligging, want tot twee keer toe is de stad helemaal verwoest. Ga toch een kijkje nemen, want Port Louis heeft de leukste markten, zoals Chinatown. Je kunt hier lekker shoppen. Ook kun je musea bezoeken, en wandelen langs de koloniale gebouwen die Port Louis rijk is.

Port Louis in Mauritius - Reizen naar Mauritius

Strand en feest bij Grand Bay

Voor een hele dag op het strand te relaxen of vanop een catamaran te chillen, trek je het best naar Grand Bay. 's Avonds kun je hier terecht voor een heerlijke maaltijd en een avondje clubben. Ontdek het nachtleven dat Mauritius je te bieden heeft en passeer in enkele clubs zoals Insomnia. Beleef deze geweldige sfeer hier tijdens je reis naar Mauritius.

Onbewoonde eilanden rondom Mauritius

Reizen naar Mauritius betekent eilandhoppen! Ille aux Cerfs is één van de vele onbewoonde eilandjes die je vanaf Mauritius kunt bezoeken. Meestal zijn deze tours bij je hotel te boeken, inclusief lunch en vervoer, en nemen een hele dag in beslag.

Volop vermaak op Mauritius

Naast zon, zee en strand kun je ook gaan golfen of zelfs een gokje wagen op de paardenracebaan. De koraalriffen zijn perfect voor het spotten van kleine visjes, grote murenes, kreeften die je later misschien op je bord hebt. Ga snorkelen of op duikavontuur en ontdek deze prachtige onderwaterwereld. Ook wrakduiken kun je hier doen!

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

Boek je reis naar Mauritius

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact