Elke

Chichén-Itzá (Mexico)
F  

Naam
Elke

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

Op mijn 15-jarige leeftijd keek ik naar een reportage over Nieuw-Zeeland en sindsdien ontstond de droom dat ik daar ooit in mijn leven naartoe wilde. Eerst had ik het plan om mijn 6de middelbaar over te doen in Auckland, maar omdat er toch de vrees was (en ook die van mijn ouders) dat ik daarna geen zin meer ging hebben om te studeren, ben ik toch maar eerst aan mijn studies begonnen.

Op naar Oceanië!

Op mijn 21ste studeerde ik af als leerkracht in het lager onderwijs en toen werd het tijd om mijn grote droom waar te maken. Een reisje naar Nieuw-Zeeland was al snel uitgegroeid naar een 9-maanden durende reis naar Australië en tussendoor een bezoek aan Nieuw-Zeeland. Twee vliegen in één klap! Daar vertrok ik dan met een klein hartje en een grote (veel te zware) backpack. Ik heb Australië en Nieuw-Zeeland helemaal bezocht, heb tussendoor ook 5 weken aan WWOOFing (Willing Workers On Organic Farms) gedaan en heb 1,5 maand gewerkt in een roadhouse in the middle of nowhere. Daarnaast had ik ook nog tijd gevonden om een weekje naar Bali te gaan en 2 weken naar Fiji. Fiji, een eilandengroep waar ik mijn hart heb verloren!

De bucketlist!

Ik heb alle zotte dingen gedaan die ik maar kon doen of bezoeken, van skydiven tot met wilde dolfijnen zwemmen, whale watching, hiken, Kerstmis en Oudejaarsavond vieren in Sydney, ontbijt bij zonsopgang met zicht op Ayers Rock/Uluru, … Ik kan zo nog eventjes doorgaan! Ik heb veel geld opgedaan, maar ik heb de tijd van mijn leven gehad! Iets wat ik iedereen zou aanraden!

Reiskriebels - dit smaakt naar meer!

Sindsdien heb ik de reiskriebels te pakken en besloot ik om nog meer van de wereld te zien. In Australië heb ik 2 meisjes leren kennen die nu vriendinnen voor het leven zijn en met hen heb ik een soort ‘reisclubje’ opgericht waarmee ik elk jaar een reis doe. Zo zijn we de afgelopen jaren al naar Cuba, Mexico en IJsland geweest. Na mijn grote reis naar Australië en Nieuw-Zeeland ben ik opzoek gegaan naar werk in het lager onderwijs. Na 3 jaar had ik het gevoel dat ik toch iets meer wilde doen met mijn passie, nl. reizen. Per toeval zag ik een vacature van Kilroy op het internet en al snel stelde ik mij kandidaat. En hier zit ik nu, vol enthousiasme om te vertellen over mijn reiservaringen en mensen te overtuigen om ook zoveel mogelijk van de wereld te zien!

“The world is a book and those who do not travel read only one page”

 

Mijn favorieten
Contact