Ellen

Bungeejumpen bij de Victoria falls op de grens van Zambia en Zimbabwe
F  

Naam
Ellen

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

Van jongs af aan ging ik jaarlijks met familie op reis. Senegal was de eerste bestemming waar ik zo (buiten Europa) heen ben gegaan. Verschillende bestemmingen en culturen hebben me altijd aangesproken, maar het is deze reis die me motiveerde om later ook zelf te gaan reizen.

Na een jaar heb ik mijn studies aan de UGent onderbroken om een eerste keer alleen te reizen. Aangezien ik toen graag zoveel mogelijk het onbekende wilde opzoeken, besloot ik om anderhalve maand door China te trekken. Hierna heb ik het studeren nog een kans gegeven, maar snel heb ik besloten om te werken en zo te sparen om opnieuw voor langere tijd te kunnen reizen. Op deze manier heb ik nog enkele jaren werken en langere trips gecombineerd. Gedurende deze periode ben ik voornamelijk naar Afrika, Azië, Oceanië en Centraal-Amerika getrokken.

Reizen met een vaste job kan ook!

Maar ook nu ik een vaste job heb probeer ik nog zoveel mogelijk te reizen doorheen het jaar. Hierdoor heb ik inmiddels ook iets minder toeristische bestemmingen waaronder Kyrgizië en Madagaskar kunnen ontdekken.

Taallessen

Zelf heb ik ook even taallessen gevolgd (initiatie in het Mandarijn) en deelgenomen aan een ‘Panda conservation project’, maar heel graag zou ik bijvoorbeeld nog Spaans leren in Zuid-Amerika of een tweede duikbrevet halen.

Mijn favorieten
Contact