Ellen

Bungeejumpen aan de Victoria Falls Bridge, Zambia
F  

Naam
Ellen

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

In mijn kinder- en tienerjaren heb ik dankzij mijn familie al redelijk wat kunnen reizen. Ik heb dus reeds op jonge leeftijd al kennis kunnen maken met verschillende culturen, iets wat me van jongs af aan altijd heeft aangesproken.

Na mijn middelbare school diploma behaald te hebben, heb ik vrij impulsief besloten om Criminologische wetenschappen aan de Universiteit van Gent te studeren. Een studie die me op zich enorm interesseert maar weinig studiegerichte jobopportuniteiten biedt. Daarnaast lag mijn focus ook nooit genoeg op het daadwerkelijke studeren.

Gap year(s)! Reizen en werken... whoohoo!

Uiteindelijk heb ik besloten mijn studies stop te zetten en voor enkele jaren afwisselend te gaan werken en reizen. Gedurende deze periode ben ik zowel voor kortere trips als periodes van 6 maanden solo gaan backpacken. Zo heb ik meer plaatsen kunnen ontdekken in Afrika, Azië en Europa en heb ik voor het eerst ook voet gezet in Oceanië, Centraal- en Zuid-Amerika. Inmiddels heb ik -op Antarctica na- in verschillende mate reiservaring op alle continenten.

Waarom ik van reizen houd

Wat naar mijn mening het reizen interessant maakt is dat elk continent en elk land zijn eigenheid heeft en compleet andere zaken te bieden heeft. Net daarom wil ik overal nog heen. Zo wil ik bijvoorbeeld nog veel meer door Afrika reizen, mijn Spaans verbeteren in Zuid-Amerika, meer relatief onpopulaire plaatsen in Azië bezoeken, etc.

 

Mijn favorieten
Contact