Reisverzekering

"Een reisverzekering, die heb ik toch helemaal niet nodig?" We horen het maar al te vaak. De reisverzekering van BUPA is speciaal gemaakt voor backpackers en kost je een fractie van je totale reisbudget en dekt je maximaal. De dekking van je huidige zorg- en/of reisverzekering doet dit in de meeste gevallen niet. Ben je niet (goed) verzekerd en beland je in het ziekenhuis, dan kost dit je gemakkelijk meer dan €700 per dag.

Ga je hiken in de Himalaya, kanoën over de Amazone, duiken op het Great Barrier Reef of de wereld verkennen op één of andere manier? Dan heb jij een reisverzekering nodig. 

Waarom een reisverzekering

Het is één van de saaiste dingen om te regelen voor je reis, maar wel één van de belangrijkste: een reisverzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Van muggenbeten en kleine snijwonden tot aan een gebroken been. Zelfs als je persoonlijke spullen zoals een telefoon worden gestolen, ben je met de reisverzekering van BUPA goed verzekerd. Een reisverzekering is ook belangrijk als je in het buitenland gaat studeren, werken, vrijwilligerswerk doet of gewoon lang op reis gaat. Een goede reisverzekering is vaak al nodig om deel te nemen aan een rondreis of tour, zelfs al voor een twee-daagse surfcursus of trekking.

Dé reisverzekering voor backpackers 

Een reisverzekering voelt nu misschien als een extra kost maar het kan je heel veel geld en kopzorgen besparen tijdens je trip. Zelf de kleinste accidentjes kunnen je veel geld kosten. De reisverzekering van BUPA is speciaal gemaakt voor avontuurlijke backpackers en kost je een biertje per dag. In tegenstelling tot de meeste reisverzekeringen dekt deze verzekering wel extreme sporten, zoals skydiven, raften, kitesurfen en duiken.

24/7 service van BUPA

BUPA staat 24/7 voor je klaar. Maak daar gebruik van! Heb je vragen of is er iets ernstigs gebeurd op reis? Neem dan direct contact op met BUPA, waar ter wereld je ook bent. 

Hoeveel kost een reisverzekering?

Klik hieronder om je prijs van jouw verzekering te berekenen. Kies je vertrekdatum en de periode waarvoor je een reisverzekering nodig hebt - dit kan alles zijn van 7 dagen tot 12 maanden. Bij het boeken van je verzekering, vul het land van je eerste bestemming in als "travel destination". 

Ben je al op reis? Hou er dan rekening mee dat het drie dagen duurt vooraleer jouw reisverzekering geldig is. We raden je aan je reisverzekering af te sluiten vooraleer je op je trip vertrekt.

De verzekering is geldig in alle landen behalve België en voor iedereen tot 59 jaar. Lees de voorwaarden door vooraleer je je verzekering boekt - zo ben je zeker dat je deze alles dekt wat je graag wilt doen.  

Safe travels!

Bereken
Contact