Onvergetelijke avonturen in de Australische outback

Onvergetelijke avonturen in de Australische outback

Australië is zoveel meer dan enkel de oostkust en de verschillende grootsteden. Ga van de gebaande paden en ontdek het rauwe en authentieke Australië tijdens jouw trip! Nog tot het einde van de maand geven wij 20% korting op alle Topdeck tours in Australië. Whoop whoop!

Nu heb je de kans om deze prachtige zonsondergangen, iconische landschappen en het meest authentieke Australië-gevoel te beleven! Boek bij één van onze Travel Specialists voor 30 september 2017 en geniet van een korting van 20% op verschillende tours door heel Australië. Ook op de onderstaande tours door het adembenemende en landelijke Northern Territory en South Australia krijg jij korting:

De korting is nog niet toegepast op de prijzen hieronder. 

 

Meer weten over de tours? Klik op de link en bekijk iedere tour afzonderlijk of neem contact op met een van onze Travel Specialists. Zij kunnen je alvast helpen de tour eruit te kiezen die het beste bij jouw voorkeur en budget past en kunnen je ook helpen met plannen van je trip naar Australië. De tours hierboven zijn slechts voorbeelden, de korting is ook geldig op tours door andere delen van het land. Vraag het hele overzicht aan onze Travel Specialists.

Voorwaarden van de korting:

  • Boeken: van 11 september 2017 t/m 29 september 2017
  • Reizen: Nu - 31 maart 2018

Hoe kun je boeken?

De korting is nog niet toegepast op de prijzen op de website. Om van de korting te genieten moet je via onze Travel Specialists boeken

Meer info of boeken met KORTING?
Contacteer ons
Gerelateerd
Contact