{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De beste plekken om Spaans te leren in Latijns-Amerika

Spanish Lessons At Jakera In Costa Rica

Voordelen van Spaans te leren in Latijns-Amerika - ontdek de cultuur en taal

De beste manier om Spaans te leren, is door naar plaatsen te reizen waar Spaans de moedertaal is. Latijns-Amerika is een diverse en levendige regio die veel mogelijkheden biedt voor taalstudenten om hun vaardigheden te oefenen, nieuwe culturen te ontdekken en plezier te maken. Of je nu de voorkeur geeft aan het stadsleven van Buenos Aires, de koloniale charme van Quito of de natuurlijke schoonheid van Costa Rica, je zult een plek vinden die past bij jouw interesses en doelen. In deze blogpost delen we een aantal van de beste plaatsen om Spaans te leren in Latijns-Amerika en geven we je enkele tips om het meeste uit je ervaring te halen. ¡Vamos!

Ecuador Quito Sunset
Waarom je met een beetje Spaans al ver geraakt in Latijns-Amerika
Een cursus Spaans in Latijns-Amerika kan je reiservaring aanzienlijk verbeteren en je de middelen geven om jezelf volledig onder te dompelen in de lokale cultuur. Door de taal te leren krijg je niet alleen praktische communicatievaardigheden, maar ga je het lokale leven ook beter begrijpen. Als je een taalcursus volgt, kom je in contact met lokale mensen waarvan hun moedertaal Spaans is. Leer een gesprek te voeren en hun cultuur te begrijpen. Je krijgt meer vertrouwen om ook buiten het klaslokaal met de lokale bevolking in contact te komen, waardoor je jouw reis nog verder verrijkt. Van het verkennen van verborgen juweeltjes tot een beter begrip van de rijke geschiedenis van Latijns-Amerikaanse landen, Spaans spreken opent deuren naar ervaringen die anders misschien onmogelijk te vinden zijn.
Ontdek onze taalcursussen Spaans

Leer Spaans in Costa Rica

In het midden van de weelderige regenwouden en ongerepte stranden van Santa Teresa in Costa Rica, biedt Jakera een unieke ervaring om Spaans te leren. De reis "Leer Spaans tijdens je rondreis in Midden-Amerika" combineert een nieuwe taal leren met vrijwilligerswerk. Je leert niet alleen Spaans spreken door lessen te volgen van de lokale Spaanstalige bevolking, maar ook door deel te nemen aan vrijwilligerswerk. Dit kan variëren van werken aan natuurbehoud tot ontwikkelingsprojecten voor de lokale gemeenschap. Of je nu Engelse les geeft aan kinderen of deelneemt aan initiatieven om wilde dieren te rehabiliteren, je leert sowieso meer over de Costa Ricaanse cultuur terwijl je een verschil maakt. Jakera richt zich op duurzaam reizen en authentieke culturen uitwisselen. Het programma zorgt voor een verrijkende ervaring voor zowel de vrijwilliger, als de lokale bevolking.

Wil je liever alleen Spaans leren tijdens je door door Costa Rica? Dan hebben we nog verschillende andere taalcursussen in Costa Rica tussen onze activiteiten staan die bij jou kunnen passen!

Spaanstalig bord in het gras dat zegt "desconectese del wifi'

Leer Spaans in Cartagena, Colombia

Als je Spaans wilt leren in een stad die geschiedenis, cultuur en schoonheid combineert, dan is Cartagena in Colombia een uitstekende keuze. Cartagena staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, waar de koloniale architectuur en vestingwerken uit het Spaanse tijdperk bewaard zijn gebleven. Je kunt de pittoreske straatjes verkennen, de kleurrijke balkons en kerken bewonderen en genieten van het bruisende nachtleven en de keuken van dit Caribische juweeltje. Met je nieuwe taalvaardigheden leer je over het rijke en turbulente verleden van de stad, van de goudvondsten en de aanvallen van piraten tot de onafhankelijkheidsbewegingen en literaire legendes.

In Cartagena vind je verschillende cursussen Spaans voor alle niveaus en interesses. Je kunt studeren in een moderne en comfortabele school, gevestigd in een gerestaureerd koloniaal gebouw in het hart van de oude stad. Je krijgt de beste Spaanse opleiding van gekwalificeerde en vriendelijke docenten die je helpen je Spaanse vaardigheden te verbeteren en je kennis laten maken met de Colombiaanse cultuur. Je kunt je Spaans oefenen met de lokale bevolking, die bekend staat om hun warmte en gastvrijheid. Als je wilt, kun je bij een gastgezin verblijven, die je verwelkomen in hun huis en hun dagelijks leven met je delen. Verbeter je Spaans en probeer enkele van de vele culturele en sociale activiteiten, zoals salsa dansen, kooklessen, de stad verkennen en een aantal van de nabijgelegen eilanden en stranden bezoeken.

Cartagena, een stad in Colombia

Neem deel aan de 'traveling classroom' in Panama

Panama City is misschien niet de nummer 1 op je lijst van te bezoeken steden in Latijns-Amerika, maar het is wel een geweldige plek! De stad is zowel historisch als ultramodern - het biedt een geweldige mix van tijdperken en culturen. Onze Spaanse school, gelegen in het midden van Panama City, biedt groepslessen aan voor alle taalniveaus.

Je thuisbasis in Panama is Casa Areka. Hostel Casa Areka ligt in het hart van Panama City en biedt een comfortabel toevluchtsoord voor taalstudenten. Het ligt dicht bij de levendige Calle Uruguay en met de nabijgelegen bus ben je zo bij iconische plekken zoals het Panamakanaal en Casco Viejo. Wanneer je niet aan het studeren bent, kun je ontspannen in het prachtige zwembad, in de schaduw van de palmbomen of in een ligstoel of hangmat van de lounge area - misschien zelfs met een Spaans boek?

Panama City is een geweldige stad om te verkennen. Je vindt er vercshillende culturele exposities, musea, historische bezienswaardigheden... Maar we raden je ook aan om de rest van Panama te ontdekken. Net voorbij de wolkenkrabbers ligt het tropisch regenwoud waar je de mooiste natuur vindt. Op een boottocht van de kust vind je dan weer de prachtige San Blas eilanden - een waar tropisch paradijs. Dat allemaal binnen het bereik van Panama City.

Mensen zitten een rond tafel op een overdekt terras, omgeven door groene natuur

Leer Spaans in Ecuador terwijl je gaat backpacken door Zuid-Amerika

Ben je op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om Spaans te leren? Dan is Baños de ideale bestemming voor jou! Dit dorp in Ecuador is omgeven door bergen, watervallen, hot springs en biedt geweldige outdoor activiteiten zoals hiken, fietsen, raften en ziplinen. Maar vergeet ook zeker niet om de nabijgelegen thermische baden te testen, de lokale markten te bezoeken en de heerlijke gerechten van de regio te proeven.

In Baños vind je Spaanse cursussen voor alle niveaus en leeftijden. De professionele en enthousiaste docenten helpen je de taal onder de knie te krijgen en leren je meer over de cultuur van Ecuador. Je studeert in een gezellig en comfortabel hostel, waar je mensen van over heel de wereld zal ontmoeten. Je krijgt ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen, waardoor je verder Spaans oefent en tegelijkertijd een positieve impact hebt op de lokale gemeenschap.

Spaans leren in Baños is niet alleen een taalervaring, maar ook een levenservaring. Je komt terecht in een diverse omgeving, waar uitdaging en plezier centraal staan. Door hier te studeren kom je in contact met de vriendelijke en gastvrije mensen die hun gewoonten en verhalen met je zullen delen. Hierdoor verbeter je niet alleen je Spaanse vaardigheden, maar krijg je ook een nieuwe kijk op de wereld.

Een kleurrijke straat in Banos, Ecuador

Verbeter je Spaans in Granada, een geweldige stad in Nicaragua

Als je op zoek bent naar een zinvolle manier om Spaans te leren, dan kan Granada in Nicaragua interessant voor je zijn. Granada is een van de oudste en mooiste steden in Latijns-Amerika, met een rijke geschiedenis en cultuur. Je vindt er veel koloniale architectuur en monumenten en een zeer levendige sfeer. In de buurt kan je er de Masaya en Mombacho vulkanen en meren bezoeken.

In Granada werken we samen met Casa Xalteva, een non-profit organisatie die cursussen Spaans en vrijwilligerswerk van hoge kwaliteit aanbiedt. Je studeert er in een vriendelijke en ondersteunende omgeving, met persoonlijke lessen die aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Jouw inspanningen dragen bij aan een mooi doel, want de winst van de Spaanse cursussen gaat naar een project dat kansarme en kwetsbare kinderen in de lokale gemeenschap helpt. Door een cursus Spaans in Granada te volgen, help je hen te voorzien van onderwijs, voeding en ontspanning en maak je een positief verschil in hun leven.

Spaans leren in Granada is niet alleen een taalervaring, maar ook een culturele ervaring. Je leert deze fascinerende en diverse stad kennen, terwijl je in contact komt met de lokale bevolking. Zij ontvangen je met open armen en houden ervan om verhalen met je te delen - allemaal in het Spaans natuurlijk.

Kleurrijke straat in Granada, Nicaragua

Volg Spaanse lessen terwijl je Buenos Aires in Argentinië ontdekt

Last but not least moeten we het hebben over de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Begin je reis met Spaans te leren in deze bruisende stad. Doe mee aan onze taalcursussen in het hart van Buenos Aires, aangevuld met accommodatie in een van de supergezellige Milhouse hostels. Leer Spaans terwijl je vrienden van over heel de wereld maakt.

Onze groepslessen zijn bedoeld voor reizigers die op zoek zijn naar een dynamische en boeiende leerervaring. Door de interactieve leermethoden zul je snel zelfvertrouwen krijgen om gesprekken in het Spaans te voeren. Kies uit flexibele cursussen van 1 tot 4 weken, afgestemd op jouw leerdoelen. Je bent welkom om zo lang te blijven als je wilt! We raden je aan om daarna verder te reizen en de rest van het prachtige land te ontdekken. Je zal snel ontdekken dat Argentijnen erg gastvrij zijn, zeker als je wat Spaans spreekt. Onze cursussen zijn zo ontworpen dat je klaar bent om het meeste uit je avonturen in Zuid-Amerika te halen en de echte Latijns-Amerikaanse cultuur te ervaren.

Persoon in een café in Buenos Aires

Wil je je Spaans naar een hoger niveau tillen in Latijns-Amerika?

Onze reisspecialisten hebben dat ook gedaan! Met Latijns-Amerika als één van de populairste backpack bestemmingen, kunnen wij je helpen om een onvergetelijke reis voor je samen te stellen. Inclusief Spaans leren in één van de bovenstaande bestemmingen. Wij helpen je met plezier om je reis vast te leggen!

CONTACTEER ONS

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?